preloader

Vraag uw onderhoud aan in het voorjaar of in de zomerperiode. Vanaf september lopen de wachttijden op en wordt er voorrang gegeven aan depannages/interventies van kachels die bij ons werden aangekocht. De aanvragen die nu genoteerd worden, worden uitgevoerd in het voorjaar van 2023. Aanvragen voor onderhouden worden chronologisch uitgevoerd.
We danken u voor uw begrip.

**

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een administratief bediende met een commerciële flair!
Interesse? Klik hieronder door naar de jobomschrijving!

Kom ons team versterken – Vacature Administratief Commercieel Bediende

 

Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde
Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde

Val nooit meer zonder mazout dankzij mazout alerts!

Brandstofpeil uit het oog verloren? Of weet je niet goed wanneer te bestellen? Voortaan geen angst meer voor een lege tank dankzij deze gratis dienst van Informazout.

Schrijf je in de op onderstaande link en krijg tijdig een waarschuwing via e-mail of SMS wanneer je tank bijna zijn minimum heeft bereikt. Afhankelijk van je jaarlijks verbruik en de graaddagen herinnert de e-mail of SMS u er aan het oliepeil te controleren en indien nodig een bestelling te plaatsen.

En er is meer! Je kan zelfs ingeven wanneer het onderhoud van je CV-installatie dient te gebeuren of wanneer de keuring van je tank verloopt. Blijf met andere woorden steeds op de hoogte en sta niet voor verrassingen!

Van deze gratis dienst gebruik maken? Schrijf je in op: https://informazout.be/nl/tools/alerts