preloader

Beste klanten,

Wij herinneren graag aan het feit dat er steeds een geldig keuringsattest van de brandstoftank aanwezig moet zijn bij de levering van de brandstof.
Voor alle info rond deze verplichting verwijzen wij u graag naar ons blogbericht (of www.vlaanderen.be) waar u alle info over de tankkeuring kan terugvinden.
Indien dit niet het geval is, en er een verloren verplaatsing gemaakt wordt, dan wordt deze aangerekend.
Dank voor uw begrip,

**

ONDERHOUDEN KACHELS EN ROOKKANALEN: 
Dank voor het vertrouwen in onze diensten en bijgevolg jullie talrijke aanvragen. Daardoor hebben we momenteel een wachttijd van onderhouden en kachels tot periode maart-april.
Wij noteren graag uw aanvraag, maar geven wel mee dat de onderhouden worden uitgevoerd in volgorde van aanvraag.
Indien u reeds uw aanvraag heeft gedaan, dan wordt u zeker gecontacteerd.
Wij danken u voor uw begrip.

TIP: Dit is een jaarlijks terugkerend punt, daarom vragen we uitdrukkelijk om de aanvragen in de zomerperiode (april – juli) te doen!

**

Warme groeten,
Raoul BV

 

 

Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde
Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde

Val nooit meer zonder mazout dankzij mazout alerts!

Brandstofpeil uit het oog verloren? Of weet je niet goed wanneer te bestellen? Voortaan geen angst meer voor een lege tank dankzij deze gratis dienst van Informazout.

Schrijf je in de op onderstaande link en krijg tijdig een waarschuwing via e-mail of SMS wanneer je tank bijna zijn minimum heeft bereikt. Afhankelijk van je jaarlijks verbruik en de graaddagen herinnert de e-mail of SMS u er aan het oliepeil te controleren en indien nodig een bestelling te plaatsen.

En er is meer! Je kan zelfs ingeven wanneer het onderhoud van je CV-installatie dient te gebeuren of wanneer de keuring van je tank verloopt. Blijf met andere woorden steeds op de hoogte en sta niet voor verrassingen!

Van deze gratis dienst gebruik maken? Schrijf je in op: https://informazout.be/nl/tools/alerts