preloader

Beste klant,

Vanaf 10/7/2021 tot en met 2/8/2021 gaan we er even tussenuit voor de jaarlijkse vakantie. Vanaf dinsdag 3/8/2021 gaan we er opnieuw met veel energie tegenaan!

Voor dringende mazoutbestellingen kan u nog steeds terecht op 055 42 42 42.

Fijne zomer!
Het Raoul-team

Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde
Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde | Uw verwarmingsspecialist

ontdek alles over onze onderhouds- en herstellingsdienst

Wij beschikken over een eigen dienst van techniekers die zorgen voor het onderhoud en eventuele herstelling van uw verwarmtoestellen. Deze mensen worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de evoluties in de verwarmingswereld.

contacteer ons

Onze vakmannen staan voor u klaar

Onderhoud toestellen

Onderhoud van je centrale verwarmingsketel is in België verplicht. Afhankelijk van de gebruikte brandstof, dien je een periodiek nazicht te laten uitvoeren door een erkende controleur. Door dit periodiek onderhoud ben je altijd zeker dat je een goed werkende ketel hebt die bovendien het hoogst haalbare rendement levert.

Ook voor kachels en schoorstenen is een jaarlijks onderhoud aangeraden. Dit garandeert een betere werking en een langere levensduur van uw toestel.

contact

Vermijd wachttijden

Om lange wachttijden in de winter te vermijden, stellen wij voor de onderhouden te laten uitvoeren in de zomermaanden. Zo bent u steeds klaar voor het stookseizoen!

Contacteer ons voor uw afspraak.

afspraak maken