preloader

Beste klanten,

Wij herinneren graag aan het feit dat er steeds een geldig keuringsattest van de brandstoftank aanwezig moet zijn bij de levering van de brandstof.
Voor alle info rond deze verplichting verwijzen wij u graag naar ons blogbericht (of www.vlaanderen.be) waar u alle info over de tankkeuring kan terugvinden.
Indien dit niet het geval is, en er een verloren verplaatsing gemaakt wordt, dan wordt deze aangerekend.
Dank voor uw begrip,

**

ONDERHOUDEN KACHELS EN ROOKKANALEN: 
Dank voor het vertrouwen in onze diensten en bijgevolg jullie talrijke aanvragen. Daardoor hebben we momenteel een wachttijd van onderhouden en kachels tot periode maart-april.
Wij noteren graag uw aanvraag, maar geven wel mee dat de onderhouden worden uitgevoerd in volgorde van aanvraag.
Indien u reeds uw aanvraag heeft gedaan, dan wordt u zeker gecontacteerd.
Wij danken u voor uw begrip.

TIP: Dit is een jaarlijks terugkerend punt, daarom vragen we uitdrukkelijk om de aanvragen in de zomerperiode (april – juli) te doen!

**

Warme groeten,
Raoul BV

 

 

Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde
Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde | Uw verwarmingsspecialist

ontdek alles over onze onderhouds- en herstellingsdienst

Wij beschikken over een eigen dienst van techniekers die zorgen voor het onderhoud en eventuele herstelling van uw verwarmtoestellen. Deze mensen worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de evoluties in de verwarmingswereld.

contacteer ons

Onze vakmannen staan voor u klaar

Onderhoud toestellen

Voor kachels en rookkanalen is een jaarlijks onderhoud ten zeerste aangeraden. Dit garandeert een betere werking en een langere levensduur van uw toestel.

Bij het reinigen van het rookkanaal ontvangt u van ons een attest voor de verzekering waaruit dan ontegensprekelijk blijkt dat de schouw gereinigd werd.

 

contact

Vermijd wachttijden

Wees jaarlijks voorbereid op de koudere herfst- en winterperiode, dus doe je aanvraag voor het onderhoud tijdig, dit wil zeggen in de periode april – augustus. Onze diensten doen telkens hun best om de aanvragen te verwerken, maar toch worden we elk jaar geconfronteerd met lange wachttijden wat voor niemand leuk is…

Een tip kan zijn om een herinnering in je kalender te plaatsen om dit niet uit het oog te verliezen.

Contacteer ons voor uw aanvraag.

aanvraag doen