preloader

Beste klant,

Voortaan werken wij op maandag achter gesloten deuren. Dit wil zeggen dat de toonzaal gesloten zal zijn, maar we op die dagen wel telefonisch bereikbaar zijn.

**

Vraag uw onderhoud aan in het voorjaar of in de zomerperiode. Vanaf september lopen de wachttijden op en wordt er voorrang gegeven aan depannages/interventies van kachels die bij ons werden aangekocht. De aanvragen die nu genoteerd worden, worden uitgevoerd in het voorjaar van 2023. Aanvragen voor onderhouden worden chronologisch uitgevoerd.
We danken u voor uw begrip.

**

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een administratief bediende met een commerciële flair!
Interesse? Klik hieronder door naar de jobomschrijving!

Kom ons team versterken – Vacature Administratief Commercieel Bediende

 

Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde
Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde | Uw verwarmingsspecialist

ontdek alles over onze onderhouds- en herstellingsdienst

Wij beschikken over een eigen dienst van techniekers die zorgen voor het onderhoud en eventuele herstelling van uw verwarmtoestellen. Deze mensen worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de evoluties in de verwarmingswereld.

contacteer ons

Onze vakmannen staan voor u klaar

Onderhoud toestellen

Onderhoud van je centrale verwarmingsketel is in België verplicht. Afhankelijk van de gebruikte brandstof, dien je een periodiek nazicht te laten uitvoeren door een erkende controleur. Door dit periodiek onderhoud ben je altijd zeker dat je een goed werkende ketel hebt die bovendien het hoogst haalbare rendement levert.

Ook voor kachels en schoorstenen is een jaarlijks onderhoud aangeraden. Dit garandeert een betere werking en een langere levensduur van uw toestel.

contact

Vermijd wachttijden

Om lange wachttijden in de winter te vermijden, stellen wij voor de onderhouden te laten uitvoeren in de zomermaanden. Zo bent u steeds klaar voor het stookseizoen!

Contacteer ons voor uw afspraak.

afspraak maken