preloader

Vraag uw onderhoud aan in het voorjaar of in de zomerperiode. Vanaf september lopen de wachttijden op en wordt er voorrang gegeven aan depannages/interventies van kachels die bij ons werden aangekocht. De aanvragen die nu genoteerd worden, worden uitgevoerd in het voorjaar van 2023. Aanvragen voor onderhouden worden chronologisch uitgevoerd.
We danken u voor uw begrip.

**

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een administratief bediende met een commerciële flair!
Interesse? Klik hieronder door naar de jobomschrijving!

Kom ons team versterken – Vacature Administratief Commercieel Bediende

 

Raoul | Brandstoffen - Verwarming - Schoorsteentechniek | Lierde

Levertermijnen kachels en haarden

Met de zomer voor de deur denken we liever niet aan de donkere koude wintermaanden.
Toch is het net nu de moment om ons hier op voor te bereiden!

Uit de wekelijkse updates of nieuwsbrieven van onze leveranciers blijkt immers dat leveringstermijnen kunnen oplopen van een 2-tal tot maar liefst 7 maand! Dit is voor ons ook ongezien maar toch realiteit. Daarom informeren we u nu al dat, wie in het najaar een kachel of haard wil laten installeren, er goed aandoet om deze nu te bestellen!

Steeds welkom in onze toonzaal voor passend advies en vrijblijvende prijsopgave!